Ukoliko želite otputovati na „Put oko sveta“ i pritom imate milion funti „sa strane“, ne preostaje Vam ništa drugo, osim da uzmete dve godine godišnjeg odmora i da se prijavite u turističkoj agenciji Hurlingham travel u Velikoj Britaniji.

Ova agencija je specijalizovana za luksuzna putovanja, u njihovoj ponudi do sad  je bila, recimo, najskuplja božićna večera za četiri osobe, koja je koštala 125 hiljana funti.

Promociju putovanja vrše preko sajta www.veryfirstto.com, gde možete dobiti više informacija za ovo do sad najskuplje putovanje…

Put oko sveta  traje dve godine i nudi veličanstvene destinacije, kao što su Tadž Mahal u Indiji, Angkor u Kambodži, priramide u Egiptu i Meksiku, Zabranjeni grad u Kini, Maču Pikču u Peruu.

U ponudi će biti i  zaliv Halong u Vijetnamu, Grand Kanjon u SAD, Petra u Jordanu, zapanjujući vodopad Iguazu na granici Argentine i Brazila, Sveta Gora i Akropolj u Grčkoj i London tauer. U programu je i obilazak susedne Mađarske sa glavnim gradom i još 948 destinacija, koji su pod zaštitom UNESCO-a. – piše britanski list The Daily Mail.

Prilikom sastavljanja programa putovanja glavni cilj je bio da destinacije budu u potpunosti bezbedne učesnicima putovanja i da budu dostupni letovima sa biznis klasom. Organizatori su obezbedili hotele sa najvišom kategorijom, kao što su: Hotel George V u Parizu, Hotel Plaza u Njujorku, Hotel Cipriani u Veneciji, Hotel Ritz-Carlton u Moskvi…

„Ovo je najuzbudljivije putovanje i najinteresantnija avantura koju smo ikada organizovali.“ – izjavili su britanskom listu predstavnici agencije.

Izvor: turizmus.com