Najnoviji mega-brod kompanije Royal Caribbean je dugo očekivani  “Quantum of the Seas”. Rezervacije kabina biće moguće od 28. maja za članove Crown & Anchor Society loyalty programa, a za javnost od 4.juna ove godine.

Očekuje se da kapacitet od 4.180 ležaja bude popunjen do prvog isplovljavanja, zakazanog za 23. novembar 2014. godine.

Quantum of the Seas će ploviti po istočnim i južnim Karibima, a najveća, do sada neviđena atrakcija biće “skydiving experience”, mehanizam koji podiže staklenu kapsulu sa putnicima visoko iznad broda. Pored ovoga, putnicima je na raspolaganju pravi luna park, sa automobilima na sudaranje, poligonom za vožnju rolera, škola cirkuskih veština, teren za košarku, mnoštvo bazena i još puno toga.

Kabine  Quantum-a su za 9% prostranije od prosečnih u ranijim Royal Caribbean-ovim kruzerima. Ovaj brod ima raznovrsnu ponudu različitih tipova kabina, uključujući i 28 jednokrevetnih apartmana za samce. Inovacija na ovom brodu su i virtuelni balkoni u unutrašnjim kabinama.

Za multi-generacijska porodična putovanja, ovaj brod nudiće 16 prostranih apartmana sa odvojenim spavaćim sobama, nazvanih „Family-Connected“ kompleksi.

royal

Izvor: usatoday com