Predstavljamo vam listu sa 10 hotela sa najlepšim pogledom na svetu po glasovima jednog poznatog portala.

10. Fairmont Chateau Lake Louise, Nacionalni park Banff, Kanada

Fairmont Chateau Lake Louise nalazi se u Nacionalnom parku Banff u Kanadi. Leti je odlično mesto za pešačenje i vožnju čamcem, dok se zimi pretvori u pravi raj za skijanje.

9. Hilton Hotel and Suites Niagara Falls, Ontario, Kanada

Hilton hotel koji se nalazi kod Nijagaranih vodopada nudi fantastičan pogled svojim gostima. Ostaje samo pitanje, da li gosti mogu spavati od velike količine vode koja tutnji niz vodopad.

8. Shangri-La Hotel Paris, Pariz, Francuska

Renomirani hotel se nalazi u najlepšem delu Pariza sa divnim pogledom na Ajfelovu kulu.

7. Jade Mountain Resort, St. Lucia, Karipsko more  

Jade Mountain Resort se nalazi na najlepšem ostrvu Karipskog mora, na Santa Luciji. Hotel je dobio ime po planini Jade, na koju se pruža pogled i čini ovaj hotel i sam pogled izuzetnim.

6. Grand Hotel Tremezzo, Jezero Komo, Italija

Jezero Komo se nalazi u Severnoj Italiji i najdublje je jezero u Evropi, a treće najveće u Italiji. O samoj lepoti pogleda verno govori i sama slika.

5. The Orchards Inn of Sedona, Arizona, SAD

Hotel The Orchards Inn of Sedona se nalazi u najlepšem delu Arizone u gradiću Sedona sa predivnim pogledom na obližnje planine. Položaj hotela je odličan za obilazak znamenitosti kao što su Williams – najkarakterističniji „western“ gradić, Montezuma Castle, Meteorit krater ili Grand Kanjon…

4. Machu Picch Sanctuary Lodge by Orient-Express, Maču Pikču, Peru

Poseban doživljaj u ispijanju najfinijih kafa na vrhovima  Anda očekuje goste koji borave u ovom hotelu sa neverovatnim pogledom na ruševine izgubljenog grada drevnih Inka.

3. Mandarin Oriental, Tokio, Japan

Ovaj hotel nije izgrađen u lepoj prirodi, nego u samom srcu Tokija. Osvojio je svoje goste sa zapanjujućom panoramom na  metropolu.

2. Capella Predregal, Kabo San Lukas, Meksiko

Kabo San Lukas je poznat po prelepoj peščanoj plaži, po raznim mogućnostima ronjenja i po poznatoj formaciji stena po imenu El Arc. Čar hotela Capella Predregal je da se nalazi na obali gde gosti spavaju na korak od okeana.

1.Mykonos Grand Hotel & Resort, Mikonos, Grčka

Na prvom mestu liste Tripadvisor-a se nalazi  Mykonos Garand Hotel & Resort. Mikonos se nalazi na južnom delu Egejskog mora. Posetioci hotela mogu uživati u prelepom pogledu i u jednom od najlepših grčkih plaža.

Izvor: Tripadvisor.com