Gosti porodičnog hotela Attrap’Rjves noć mogu provesti pod direktnom svetlošću zvezda, budući da su sobe ovog hotela smeštene u velikim plastičnim balonima.

Francuski dizajneri su osmislili nesvakidašnje sobe u srcu šume, samo 15-ak kilometara od Marseja. Hotel tako gostima avanturistima omogućava noć pod zvezdama.

Hotel Attrap'Rjves

Balon za dvoje ili dvokrevetna soba košta 160 dolara, napravljena je od prozirne plastike, koja se može zatamniti po želji. Svaka soba opremljena je teleskopom za posmatranje zvezda i prirodnih lepota. Gostima je na raspolaganju pet soba, a osoblje je spremno da ispuni i posebne zahteve.

Hotel Attrap'Rjves

Od svog otvaranja, 2010. godine, izolovano odmaralište je postalo destinacija iz snova za sve ljude koji žele da pobegnu od gradske vreve.

Hotel Attrap'Rjves

„Ovo je veliko iskustvo za naše goste, mogu da ožive svoje snove iz detinjstva ili provedu romantičnu noć sa voljenim osobama. Baloni su tako napravljeni, da se u njima može boraviti tokom čitave godine. Čak i po lošem vremenu. Svaki balon je priča za sebe i uređenje se razlikuje prema željama gostiju“, kaže vlasnica Murielle Giovansili.

Izvor: klix.ba