Na samoj obali jezera Balaton u Mađarskoj se nalazi odličan hotel sa 4* – Ramada Hotel & Resort Lake Balaton ili, kako ga neki nazivaju, samo Ramada Balaton.

Ovaj kompleks sa svojih 208 panoramskih soba je idealno mesto za sve posetioce i pruža mogućnost da Balaton dožive na jedan savim drugačiji način, bilo da je u pitanju jedan wellness vikend ili aktivan odmor.

U okviru hotelskog wellness centra, gostima su na raspolaganju bazeni, hidromasažne kade, Kneipp kada (kada za terapiju), nekoliko vrsti sauna (finska, infrasauna, tursko kupatilo), a sve to kako bi gostima bilo na raspolaganju kako telesno, tako i duhovno osveženje.

Hotel Ramada pruža uslugu polupansiona i pored bogatog bife doručka i raznovrsnog švedskog stola za večeru, na njihovom jelovniku se može pronaći i širok izbor specijaliteta tradicionalne Madjarske, ali i internacionalne kuhinje. A ova bogata gastro ponuda se savršeno uklapa sa izvrsnom ponudom domaćih i međunarodnih vina.

Hotel je otvoren tokom cele godine, sa posebnim promotivnim ponudama za svako godišnje doba posebno.

Pored skvoša i plivanja na bazenu, gosti hotela mogu koristiti i uživati u igranju golfa, tenisa ili vožnje biciklom pored jezera Balaton…

Regija Balatonalmadi u kojoj se nalazi i hotel Ramada, pruža mogućnost obilaska turističkih mesta, kao što je vidikovac „Ovari” na staroj tvrdjavi ili predivni Stari park. U neposrednoj blizini se nalaze i gradovi Vesprem, Balatonfüred i Tihanj.

Hotel posebnu pažnju poklanja porodicama sa decom, tako da uz stalne akcije i promotivne pakete, imaju obezbeđene i stručne animatore i raznoliko osmišljen program specijalno za zabavu i decu.

Sponzorisan tekst

Srdjan Ruškuc Autor: Srdjan Ruškuc
Jedan od osnivača portala Bookiraj.com, razume savremeni svet online rezervacionih sistema i značaja društvenih mreža u oblasti online turizma. Nepopravljivi je entuzijasta kada je reč o svemu što ima veze sa lepotom putovanja.