Dan zaljubljenih je idealna prilika za opuštanje i uživanje u dvoje. Portal www.trivago.rs pripremio je preporuku četiri velnes hotela u kojima ćete se osećati božanstveno.

Za doživljaj istinskog opuštanja duha i tela nije neophodno da otputujete u inostranstvo, jer vas takvi hoteli čekaju u blizini.

Hotel Mona

  1. Hotel Zlatibor Mona **** (Zlatibor)

Hotel Zlatibor Mona idealno je mesto za opuštanje nakon dugih šetnji i dana provedenog na svežem vazduhu. U velnes oazi, koju pruža ovaj hotel na prirodan način ćete postići poboljšanje opšteg stanja duha i tela. Opuštajuće masaže i tretmani lica kao stvoreni su za zaljubljene parove koji žele da se odmore od svakodnevnog stresa.

Apart hotel & Spa Zoned (Kopaonik)

  1. Apart hotel & Spa Zoned ****(Kopaonik)

Wellness & Spa centar apart hotela Zoned predstavlja svet koji vas vodi do psiho-fizičkog balansa. Đakuzi, fitnes, sauna ili parno kupatilo samo su neke od oaza mira u kojima ćete doživeti potpun preporod. Uz različite Spa tretmane i terapije inspirisane različitim kulturama Evrope, osećaćete se kao kraljevi i kraljice u svom kraljevstvu.

Metropol_Palace_Spa_pool_area

  1. Metropol Palace ***** (Beograd)

Očaravajući hotel sa pet zvezdica, hotel Metropol palace, pružiće vam osećaj mira i udobnosti od prvog momenta kada zakoračite u njega. Kao savršeno mesto za beg od gradske vreve, ovaj jedinstveni hotel, smešten u samom centru Beograda, probudiće vam sva čula. Bez obzira da li ćete uživati u bazenu, opustiti se u parnom kupatilu ili pak probati detoksikaciju i anti-stres masažu, ovaj hotel je idealno mesto za Dan zaljubljenih.

BEST WESTERN Prezident hotel (Novi Sad)

  1. BEST WESTERN Prezident hotel ***** (Novi Sad)

Kao posebna usluga u sklopu Wellness & Spa centra Prezident hotela,  izdvaja se prostor za rekreaciju i relaksaciju. Uz bogat asortimam đakuzija i sauna, parovi mogu uživati uz različite tretmane, dok dame mogu ulepšati svoj izgled uz pomoć profesionalnih frizera. Na atraktivnoj lokaciji, nedaleko od novosadskog sajma, ovaj hotel će vam pružiti najviši nivo stila i komfora.