Air Serbia nedavno je predstavila svoju tematsku pesmu, koju je nazvala „Krila Evrope“, posebno namenjenu aviokompaniji i njenim gostima.Tematsku melodiju specijalno za Air Serbia-u komponovao je muzičar Sanja Ilić, a izvela je poznata etno grupa Balkanika. Po prvi put je mogla da se čuje u avionima Air Serbia-e i već je privukla pažnju njenih gostiju i naišla na pozitivne reakcije. Air Serbia će uskoro primeniti ovu muzičku temu prilikom svojih događaja i aktivnosti kako bi njena melodija postala sastavni deo svakodnevnog života kompanije i postala simbol njenih vrednosti i porekla.

Nova muzička tema Air Serbia-e debitovala je u svojoj najčistijoj formi instrumentalnom verzijom sa nekoliko različitih trajanja, označavajući početak jedinstvenog inovativnog pristupa tematskoj muzici. U narednim godinama, izvorna melodija će se periodično menjati i uključivati različite elemente, glasove i forme, rasti i razvijati se, predstavljajući duh napretka i aspiracije nacionalnog avioprevoznika, istovremeno ostajući verna svojoj suštini.

Pronašavši inspiraciju u srpskoj tradiciji i kombinujući je sa elementima popularnih, modernih i elektronskih zvukova, ova muzička tema donosi jedinstvenu melodijsku liniju koja predstavlja aviokompaniju i uvodi goste u posebnu atmosferu, boje i duh Srbije. Ova muzika budi slike zemlje između istoka i zapada, ukorenjene u dugoj i bogatoj istoriji, i ističe dinamični, optimistični i savremen način života – mnogobrojne odlike ove zemlje i njenog nacionalnog avioprevoznika. Muzička tema je nazvana „Krila Evrope“ u skladu sa nedavno predstavljenom brend kampanjom, simbolizujući rast aviokompanije i njenu ekspanziju u Evropi.

airserbia.com