Nesvakidašnje iskustvo putovanja vozom kroz pejsaže nalik onim iz crtanog filma vratiće vas u detinjstvo i navesti da odmah poželite da spakujete kofere.

Airbnb je toliko zadovoljan efektom ove reklame da je već u toku njeno prevođenje na više svetskih jezika i distribucija medijima širom sveta.

Svaki delić scenarija izrađen je ručno, od strane tima koji broji 30 ljudi. Za izradu je bilo potrebno pet nedelja, 30 kubnih metara specijalne pene za izradu meketa i 85 kvadratnih metara prostora. Za realizaciju projekta bio je zadužen kreativni tim kompanije Cirkus sa studijima na Novom Zelandu i Njujorku, specijalizovan za digitalnu animaciju.

Ukoliko na vašem sledećem putovanju želite da koristite Airbnb smeštaj, Bookiraj vam poklanja bon za popust u iznosu od 22 eur uz registraciju preko sledećeg linka.

Bon možete iskoristiti isključivo kao novi korisnik (korisnici koji već imaju nalog na sajtu Airbnb moraće da kreiraju novi, sa drugačijim podacima), a minimalan iznos vaše rezervacije mora iznositi najmanje 50 eur.