Ako ste odlučili da izdvojite koji dan za sebe i uživate u prolećnim danima, ne morate se zaputiti dalje od Slovenije.  Dođite u Terme Laško u Sloveniji, gde će opuštajući spa tretmani probuditi sva vaša čula.

Zamislite opuštanje na toplim talasima sa pogledom na planinu, a potom tajlandsku masažu, tretman pivom ili medom…  Zvuči vam dobro?

laško

Terme Laško nude boravak u hotelima 4* i 4*superiror, koji pružaju sve uslove za uživanje i rekreaciju, kako zdravim, tako i osobama sa zdravstvenim problemima. U modernom spa centru možete se prepustiti zabavi u vodi u jednom od najatraktivnijih banjskih centara u Sloveniji, gde će vam na raspolaganju biti bazeni sa toplom vodom i veštačkim talasima, tri đakuzija, vodena staza koja pospešuje cirkulaciju u stopalima, igraonica za decu, termo-masažni bazen i tobogan. Tu su, naravno, i termalni bazen na otvorenom koji je toplom vezom povezan sa unutarašnjim bazenima i hidromasažni bazen sa pogledom na ušće reka Savinje i Rečice.

Massage room

Tokom boravka u Laškom, preporučujemo da posetite Thermana & Veda Ayurveda Centar i upoznate se sa ajurveda filozofijom, joga majstorima, terapeutima i specijalitetima kuvara iz države Kerala sa juga Indije. Stručnjaci iz Indije uspešno pomažu u lečenju povišenog krvnog pritiska, dijabetesa, gojaznosti, reumatizma, respiratornih i dermatoloških problema, alergija, multiple skleroze i fibromialgije. Ajurvedska medicina podrazumeva opsežan pristup zdravlju, koji se ne bavi samo lečenjem pojedinih bolesti, već proučava celokupan čovekov odnos prema telu i duhu, u skladu sa njegovim stilom života. Takođe, za goste hotela u okviru termi, organizuje se poseta pivari Laško i brojni poludnevni izleti.

Cenovnik za Uskršnje praznike

Cenovnik za prvomajske praznike

Cenovnik zima-proleće

Soba

Takođe, tu su i specijalni praznični programi za porodice, sa kreativnim radionicama za decu, sportskim igrama, žurkama u mini disko klubu i izletima.

Otputujte u pravu prolećnu bajku i u pratnji vodiča posetite obližnju srednjevekovnu tvrđavu Tabor.

Više informacija o cenama, uslugama i rezervacijama možete dobiti putem veb sajta www.thermana.si ili mejla: [email protected]

Vidimo se u Termama Laško!

Sponzorisan tekst