Jedan od sponzora nagradnog foto konkursa je i hotelski pretraživač www.trivago.rs koji je pre par meseci  pripremio listu najbolje ocenjenih hotela u Srbiji, a po mišljenju hotelskih gostiju.

Na trivago stranici je, takođe, moguće pronaći preko 140 miliona hotelskih ocena sa različitih buking sajtova (Expedia, Booking.com, TripAdvisor) oblikuje se konačna ocena. Ocene gostiju se prikazuju na lestvici od 1 do 100.
Indeks hotelskih ocena, poznatiji kao trivago Rating indeks (tRI), koji obuhvata ocene sa različitih izvora širom veba, koristeći poseban algoritam kako bi agregirao sve neophodne informacije o hotelu.
Minimalan broj hotelskih ocena, koje tRI podrazumeva prilikom analize hotela, je 20. Neki izvori informacija, kao što su: Expedia, Holidaycheck, Zoover, prikazani su samostalno na trivago stranici, dok su drugi prikazani u grupi “drugi izvori” (TripAdvisor, Booking.com, ebookers).
Najbolje hotele, po mišljenju gostiju, u trivagu su razvrstili po kategorijama: hoteli 3, 4 i 5 zvezdica. Tako je u kategoriji najbolje ocenjenih hotela sa 3 zvezdice, prvo mesto zauzeo hotel Booking Rooms iz Beograda, sa prosečnom ocenom 88,98.
3
Najbolji hotel u kategoriji hotela sa 4 zvezdice, po mišljenju hotelskih gostiju, je hotel Galleria iz Subotice. Prosečna ocena za ovaj hotel iznosi 89,30.
Vikend u Hotelu Galleria je jedna od nagrada u našem nagradnom foto konkursu, koji dodeljuje trivago, a dobitnik će imati priliku da povede još jednu osobu sa sobom i da provedu zajedno nezaboravan vikend u ovom najbolje rangiranom hotelu sa 4* u Srbiji po rezultatim od pre nekoliko mesecu.
galleria
U kategoriji, nešto prestižnijih, odnosno hotela, koji poseduju 5 zvezdica, titulu najbolje ocenjenog, zauzeo je hotel Hyatt Regency iz Beograda (88,40).
5
Šta je trivago.rs i kako vam on može pomoći pre putovanja, možete pročitati ovde.