Četvrt sezona najvećeg i najmodernijeg AquaParka na Balkanu- AquaParka PETROLAND Bački Petrovac počinje u četvrtak 28. maja 2015. godine u 12.00 h. AquaPark je do sada ugostio oko 400.000 posetilaca iz čak 25 država, a takođe je proglašen i za Najbolji novi turistički sadržaj u 2012 godini (prema web sajtu visitserbia.org).

Ove godine sve posetioce očekuje fantastičan provod na površini od 8ha. Za sve generacije je zagarantovana zabava na više od 20 tobogana, uživanje u 6 bazena sa termalnom vodom, kao i mnoga iznenađenja tokom cele sezone.

petroland

AquaPark PETROLAND je najveća do sada izgrađena turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, to je i najmoderniji AquaPark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac, nadomak Novog Sada, 120 kilometara od Beograda, isto toliko udaljen od granice sa Mađarskom, i samo 20 km od graničnog prelaza sa Hrvatskom. Geotermalna voda koja izvire iz dubine od oko 800 metara, prirodne toplote iznad 40 stepeni omogućava korišćenje kompleksa AquaParka i tokom hladnijih meseci. Moderna tehnologija obezbeđuje hlađenje vode tokom letnjih vrućina.

Neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole, Twister, Crazy Corn, King Slide, Tiger, Zebra, Rainbow, Kamikaze… Jedinstveni bazen sa talasima, Divlja reka za avanturiste, Bazen za relaksaciju, Dečiji raj za najmlađe su samo neki od bazena koji će oduševiti sve posetioce.

AquaPark ovu sezonu počinje sa AKCIJSKIM CENAMA, a povodom otvaranja najvećeg i najlepšeg AquaParka, PETROLAND je obezbedio i specijalne AKCIJSKE CENE ulaznica, po ceni od 600 rsd (28.-29.05). Više o tome možete pogledati na www.petroland.rs

Ove godine će biti organizovane akcije svakog ponedeljka i srede. „Porodični ponedeljak“ je akcija koja podrazumeva, da će porodice moću da uđu u AquaPark po sniženim cenama. Akcija „Super sreda“ će biti na snazi sredom kada će svi moći da uđu u AquaPark po ceni od samo 600 rsd.

Kao društveno odgovorna kompanija, ova kompanija vas sa zadovoljstvom obaveštava da se AquaPark PETROLAND priključio akciji “Čepom do osmeha”, u okviru koje će u našem kompleksu biti postavljeno 6 kanti za sakupljanje čepova. U pitanju je humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova radi pomoći deci sa invaliditetom kako bi im se omogućilo lakše funkcionisanje u obrazovanju.

Izvor: vojvodina-online