Iako nas većinom asocira na zimu i skijanje, Kopaonik nije ništa manje atraktivan ni tokom leta.

Kao predlog za okrepljenje od vrućine, uživanje u krugu porodice, podizanje nivoa adrenalina u krvi ili romantičan vikend u dvoje, predstavljamo vam zanimljive letnje ponude koje će ove sezone biti hit na ovoj planini.

Ako maštate o produženom vikendu ili malo dužem odmoru sa decom, preporučujemo vam Porodični premium paket u hotelu Grand na Kopaoniku.

Ovaj paket obuhvata opuštanje za roditelje uz tajlandsku masažu, dok se o deci brinu profesionalni animatori. Tu su i ulaznice za zabavni park (bob na šinama, ZIP line, tjubing), panoramska vožnja žičarom, jahanje konja i pešačke ture. Posebnu pogodnost uz ovaj paket predstavlja popust od 50% za boravak dadilje, ukoliko porodice žele da je povedu sa sobom na odmor.

Svima onima koji žele da provedu kvalitetno vreme u prirodi tokom dana, a uveče se opuste u bazenu, sauni i na stolu za masažu, preporučujemo paket Planinski odmor u trajanju od sedam dana.

Oni malo aktivniji, željni pešačenja, vožnje žičarom (na kojoj se dobija najbolji preplanuli ten) i, nakon toga, žurki uz roštilj i otvoren bar, mogu odabrati paket Oseti prirodu.

Još više ideja i ponuda za letnje osvežnjei avanture na Kopaoniku možete pronaći na sajtu Btrip.agency

Želimo vam lep provod i čekamo utiske i fotografije!

Kopaonik (8)