Turistička organizacija Beograda obaveštava sugrađane i goste Beograda da će se ovogodišnje izdanje BEOGRADSKOG KARNEVALA BRODOVA održati u subotu, 29. avgusta na Savskom pristaništu, pod sloganom “ZABAVA JE NA VODI”.

Tradicionalna gradska manifestacija, Beogradski karneval brodova, se održava jedanaesti put u organizaciji Turističke organizacije Beograda i uz pomoć i podršku Skupštine grada, brojnih gradskih službi i prijatelja manifestacije. Karneval populariše beogradske reke, nautički turizam prestonice i skreće pažnju na značaj očuvanja reka i priobalja.

Manifestacija počinje u 18 časova, nastupom Policijskog orkestra, posle čega će uslediti defile rečnih plovila, adrenalinske džet-ski akrobacije na vodi, muzički koncerti, performansi i raznovrstan program na reci i obali koji će trajati do ponoćnog karnevalskog vatrometa.

Program na bini obeležiće koncert Dejana Petrovića & Big Benda, nastup grupe Sevdah Bejbi, plesne grupe Fly, kao i beogradskih DJ-eva, Mr.Zorba and N.I.K.O. Percussion. Program će voditi Inspektor Blaža.

Na šetalištu pored Savskog pristaništa i Platou ispred Mađunarodnog pristaništa “Luka Beograd” ulični umetnici će zabavljati posetioce, dok će najmlađi imati prilike da učestvuju u programima za decu. Među učesnicima Karnevala biće i članovi viteškog reda Svetog Đorđa iz Mađarske, što ovom događaju daje i međunarodni karakter.

Povodom više od decenije održavanja ove manifestacije, u Turističkom informativnom centru u Knez Mihailovoj 5, mogu se kupiti promotivne mornarske majice po popularnim cenama.

Za više informacija možete pogeldati OVDE.

Beogradski karneval brodova 2015 – program

»»» Program na obali:
18.00… Policijski orkestar

»»» Program na vodi:
18.00… Defile jedrilica i manjih plovila
18.15… Jet Ski atrakcije na vodi
18.45… Defile okićenih brodova

»»» Program na bini:
20.00… Plesna grupa Fly
20.15… Latino plesači
21.00… SevdahBaby
22.00… Dejan Petrović & Big Band
23.00… Mr. Zorba & N.I.K.O. Percussions
00.00… Ponoćni karnevalski vatromet