Sunčani novembar je idealan za beg od svakodnevice i psihičku pripremu za zimu koja dolazi. Preporučujemo vam da provedete nekoliko lepih novembarskih dana u evropskim gradovima koji su tokom proleća i leta pretrpani turistima, pa se tek s jeseni mogu na miru i sa uživanjem upoznati.

Antibes Bookiraj

Azurna obala i rivijera cveća (polazak 27.oktobra/7 dana) – autobus

Azurna obala – se nalazi na samom jugu Francuske. To je priobalni deo dužine preko 100 km, okružen strmim obroncima Primorskih Alpa. Prostire  se  od  Mediterana,  na  granici  sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom mora. Nica je najznačajniji grad na Azurnoj obali. Danas veliki broj poznatih ličnosti žive na Azurnoj obali.

Više o programu putovanja možete pogeldati ovde.

Venecija-Btrip

Firenca–Verona-Venecija (polazak 07.novembar/5 dana) – autobus

Magični gradovi Italije. Venecija – čudesna i jedinstvena, grad raskošne arhitekture, prefinjene umetnosti, posebne svetlosti, nedostižni original za gradove širom sveta. Verona – grad emocija, ljubavi i najboljih romantičnih priča. Firenca – grad umetnosti i nauke, kulture i muzeja.

Više o programu putovanja možete pogeldati ovde.

Portugal Btrip

Portugalska tura (polazak 10.novembra) – avion

PORTO – AVEIRO – KOIMBRA – BATALJA – ALKOBASA – LISABON

U svetu najpoznatiji i verovatno najlepši deo tradicije ove zemlje su jedinstvene pesme uz zvuke gitara – očaravajući fado i čuvena vina “Porto”, “Vino verde”, “Dao” ili “Madera” koja se proizvode vekovima.
Više o programu putovanja možete pogledati ovde.
Za sva „city break“putovanja možete kliknuti ovde.