Skijališta Srbije objavila su cenovnik ski karata za zimsku sezonu 2015/2016 za Staru planinu, Tornik na Zlatiboru i Kopaonik.

Šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 13.900 rsd, u ski centru Tornik na Zlatiboru 7.500 rsd, a na Staroj planini, uz stalni popust od 20%, 6.000 rsd.

Po rečima menadžmenta JP „Skijališta Srbije“, „Od ove sezone svojim partnerima i uglednim kompanijama nudimo i mogućnost kupovine ski karata putem administrativne zabrane, kao i plaćanje na rate. Novina je i prodaja suvenira. Razne zanimljive predmete u vidu ukrasa i privezaka za ključeve, koji asociraju na omiljene zimske sportove, turisti će moći da kupe na prodajnom mestu „Žica“ u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije na Kopaoniku“.

Sve novine za skijašku sezonu 2015/2016, JP “Skijališta Srbije“ predstaviće na Sajmu zimskih sportova, turizma i rekreacije „Expo-Zim“ koji se od 26. do 29. novembra 2015. godine održava na Beogradskom sajmu. Organizovana je i pretprodaja suvenira, a tradicionalno će biti odobravan i popust od 10% za ski karte.

Radi lakše kupovine, i ove godine će tokom nedelje sajma biti omogućena kupovina karata putem web shopa uz popust od 10%.

Kompletan cenovnik možete pogeldati ovde.

skijalistasrbije,istna