„BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN“ naziv je promotivne ture razgledanja prestonice otvorenim autobusom. zakazane za petak, 1. april 2016. u 11 časova.

BS tours2

Povodom početka osme sezone panoramskog razgledanja grada iz otvorenog autobusa BS Tours-a, u petak, 1. aprila biće organizovana promotivna vožnja u okviru koje će biti podeljeno 40 besplatnih karata.

Tura počinje u 11 časova, polazak je sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, a građani se mogu prijaviti za turu u info centru TOB, u Knez Mihailovoj 5, najkasnije do petka u 9 časova.

BS tours

Posle prve promotivne ture, redovni termini za panoramsko razgledanje grada su u 11 i 13 časova, svakodnevno, u skladu sa vremenskim prilikama. Termin u 17 časova biće naknadno uveden.

Redovno razgledanje traje oko 70 minuta, realizuje se na srpskom, engleskom, ruskom, francuskom i nemačkom jeziku. Cena karte je 600 din za odrasle i 450 din za decu do 12 godina, i mogu se kupiti u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5, u poslovnici BS Tours, Savski Trg 1a, kao i u autobusu pre početka razgledanja.