Planinski centar Tornik će ovog leta biti bogatiji još jednim sadžajem. Pored bogate ponude na koju su do sada navikli posetioci Zlatibora, od ove sezone očekuje ih avantura park. Ova park će se prostirati na na površini od oko 1000m2 i podeljen je u tri celine za različite grupe korisnika.

Jedan deo parka sastoji se od minimum 16 prepreka, a za decu i odrasle planirani su sadržaji kao što su: gelenderi (zip line), viseći mostovi, viseće mreže, Tarzan lijane, paukove mreže od užadi, cik-cak mostovi, prečka-most, kretanje surf daskom ili sankama i sl.

U okviru dela za najmlađe korisnike i početnike predviđeni su zanimljivi sadržaji na stubovima, sa opremom maksimalne bezbednosti. Kompozicija će biti atraktivnih boja i oblika sa mnoštvom zanimljivih detalja što bi igru učinilo interesantnom.

Avatura park će imati i „agiliti poligon“, koji će sadržati oko 10 staza/prepreka na tlu. Prepreke su: mini drveni lavirint sa preprekama, mreže, penjalice, valjci/panjići, balans greda, zid za penjanje, viseći mostić  i sl.

Ovaj adrenalinski sadržaj će biti gotov do početka letnje sezone koja se planira sredinom juna meseca.

Izvor: Skijališta Srbije

adventure-park-970849_960_720