Miniport je nova usluga Turkish Airlines-a – mi prevozimo vaš prtljag do aerodroma, kako biste mogli nesputano da uživate u obilasku Istanbula do poslednjeg momenta.

Usluga je namenjena putnicima koji napuštaju hotel u prepodnevnim satima, a koji imaju let sa     aerodroma Ataturk u večernjim satima. Putnici mogu udobno provesti svoj dan bez prtljaga i takođe doċi do aerodroma bez potrebe da prtljag nose sa sobom.

image005

Gde se predaje prtljag?

MINIPORT kancelarija nalazi se na trgu Taksim. Prtljag možete predati na trgu Taksim i preuzeti na aerodromu ili obrnuto. MINIPORT kancelarija na aerodromu Ataturk nalazi se u nivou metroa. Procedura izgleda ovako: putnik se javlja službeniku u Miniport kancelariji na Taksimu i obaveštava ga o detaljima svog leta. Službenik ċe putnika registrovati, primiti prtljag i putniku uručiti prtljažni privezak. Kada putnik stigne na aerodrom, prtljag preuzima u Miniport kancelariji na aerodromu i produžava na check-in. Ukoliko putnik predaje prtljag pri dolasku u Istanbul, predaje prtljag u Miniport kancelariji na aerodromu a može ga preuzeti do 23h istog dana u kancelariji na Taksimu. *

Uskoro, prtljag ċete moċi da predate i u hotelima u oblasti Taksima, sa kojima Turkish Airlines ima ugovor. Spisak hotela biċe objavljen na sajtu  https://miniport.istanbul

1

Pratite transport vašeg prtljaga

Pratite transport prtljaga na vašim pametnim uređajima, dok ih naša partnerska kargo kompanija prevozi do aerodroma.

image008

Uživajte o obilasku grada

U međuvremenu, uživajte u preostalom vremenu u Istanbulu.

image009

Krenite na aerodrom

Obavezno budite na aerodromu min. 2h pred let.

image010

Nastavite svoje putovanje

Uživajte u uslugama Turkish Airlines-a tokom leta. Sreċan put!

*Uslugu ne možemo pružiti putnicima koji putuju za destinacije za koje postoji posebna bezbednosna provera prtljaga (SAD, Izrael, Kanada, Velika Britanija)

image011

Kontakt

Taksim kancelarija

Harbiye mah. Cumhuriyet Cad. No:44 Elmadağ Şişli/İstanbul

T: +90 212 463 63 63 / 30196
E: [email protected]

Aerodrom Ataturk

Metro Katı Miniport Ofisi

T: +90 212 463 63 63 / 15989
E: [email protected]