Ako odmor započinjete na budimpeštanskom aerodromu i razmišljate o transferu sopstvenim automobilom onda će vam sigurno značiti infomracija da parking mesto možeteda rezerviše i platite unapred, i da na taj način dodatno uštedite.

Putnici koji poleću sa Terminala 2 imaju mogućnost da unapred rezervišu svoje parking mesto, do 12 časova unapred. Onlajn rezervacijom obezbeđujete mesto za svoje vozilo i dobijate bolju cenu.

Sam proces rezervacije je vrlo jednostavan i u obavlja se u samo par koraka. Na kraju procesa ćete biti njihov registrovani korisnik. Plaćanje se vrši platnim karticama. U ponudi je više različitih vrsta parkinga, a najveća razlika je, osim u ceni, u udaljenosti od aerodromske zgrade. Ali ni taj deo ne treba da vas brine. Tačno je naznačeno koliko vam vremena treba da dođete do samog aerodroma sa svakog od ponuđenih parkirališta.

Ovakav sistem funkcioniše već četiri godine i mnogi naši putnici su ga već koristili. Parking mesto može rezervisati i za 500 Dinara po danu što je, u poređenu sa, na primer, niškim ili beogradskim aerodromom, znatno povoljnije.

Više o rezervacijama možete pogledati na sledećoj stranici, a koje sve vrste parkinga postoje, možete pogledati na interaktivnoj mapi klikom ovde.