Poznati britanski kuvar Džejmi Oliver uskoro otvara tri lokala na bečkom aerodromu „Švehat“: „Jamie´s Deli“, „Jamie´s Italian“ kao i jedan bar. To je prva lokacija u Austriji gde će biti realizovan projekat restorana Džejmija Olivera. Lokali će biti smešteni na terminalu 3, nakon bezbednosne kontrole i ispred F-izlaza.

Sa terminala 3 poleće više od 60 odsto svih putnika sa bečkog aerodroma. Adaptacija čitavog prostora počinje krajem januara 2017. godine i nakon nekoliko faza se završava sredinom 2018.godine. Otvaranje restorana „Jamie´s Deli“ predviđen je za maj 2017. godine. U decembru 2017. planirano je otvaranje restorana „Jamie´s Italian“ dok će bar biti otvoren najkasnije sredinom 2018. godine.

„Jamie´s Deli“ funkcionisaće po konceptu „za poneti“, a u ponudi će biti Džejmijeva hrana „Superfood“ i italijanski specijaliteti (na primer Focaccias).

„Jamie´s Italian“ će biti restoran mediteranske kuhinje sa poslugom.

Tačan naziv bara gde će se servirati kokteli i kanapei još nije preciziran, a u ponudi će se naći i Džejmijevi kuvari kao i kulinarski specijaliteti kao suveniri.