Kompanija Er Srbija najavila je uvođenje novih oznaka za tarife. To , što će olakšati i omogućiti putnicima da prilagode putovanja sopstvenim potrebama.

Putnici će od sada moći da biraju između četiri tarife. A to su Economy White (ekonomske bele), Economy Blue (ekonomske plave), Economy Red (ekonomske crvene) i Business Silver (biznis srebrne).

Razlika je u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Nove tarife biće postepeno uvođene za putovanja od 1. marta 2018. godine.

Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje. Moći će tako što da kupuju à la carte usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije.

„Novi cenovni model osmišljen je s namerom da gostima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja sa Er Srbijom. Savremeni trendovi ukazuju na to da u avio-saobraćaju ne funkcioniše isti paket usluga za sve putnike i da različite kategorije putnika imaju različite potrebe, zbog čega avio-kompanije širom sveta fragmentiraju i prilagođavaju svoju ponudu“, rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Nazivi novih tarifa

Economy White – tarifa za goste Er Srbije koji žele najnižu moguću cenu. Ova tarifa uključuje jedan komad ručnog prtljaga težine do 8 kilograma. Što pre se rezerviše, karta je povoljnija.

Economy Blue – ova tarifa omogućava putnicima da prijave jedan kofer težine do 23 kilograma, kao i da unesu jedan komad ručnog prtljaga. Beleže im se milje i imaju mogućnost da promene datum leta uz nadoknadu.

Economy Red – tarifa koja gostima obezbeđuje dodatnu fleksibilnost. Omogućava sve pogodnosti Economy Blue plus, ali i promenu datuma bez nadoknade, prijavu za let na aerodromu i biranje željenog sedišta unapred.

Business Silver – ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje i prioritetni prtljag. Takođe, imate mogućnost da u avion unesete dva puta više prtljaga. To su dva predata i dva ručna prtljaga i pristup Premijum salonu Er Srbije na Aerodromu Nikola Tesla.

Novina je i da gosti mogu da kombinuju i prilagode svoj tip tarife dodatnim uslugama koje su im najpotrebnije. Na primer, gosti koji lete u Economy White tarifi mogu izabrati da kupe uslugu prioritetnog ukrcavanja da bi bili među prvim putnicima u avionu.

Iako cena karata zavisi od mnogo faktora, gosti koji se odluče za Economy White tarifu imaće pristup određenom broju sedišta po nižim tarifama u poređenju sa onima koje su bile dostupne u ranijoj tarifnoj strukturi.

Dobr prilike za putovanja možete pronaći na sledećoj stranici.

Izvor :N1