NS VIRTUAL je jedinstveni događaj koji će se po prvi put u jugoistočnoj Evropi održati u Novom Sadu, 15.11.2018. godine, U Master centru Novosadskog sajma. Reč je o prvoj međunarodnoj konferenciji na temu novih interaktivnih tehnologija (Virtuelna Realnost i Augmentovana Realnost) na ovim prostorima, koja je podržana od strane čuvene konferencije LAVAL Virtual iz Francuske.

NS Virtual će okupiti eminentne stručnjake iz oblasti novih interaktivnih tehnologija među kojima su predavači i izlagači kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Sa druge strane ekskluzivan pristup samom događaju će imati do 150 vodećih firmi  iz oblasti klasične i proizvođačke industrije, građevinske industrije, marketinga, IT sektora i drugih industrija, takođe iz Srbije i iz inostranstva.

Događaj je koncipiran tako da pruži posetiocima priliku da se bliže upoznaju sa najnovijim tehnologijama u okviru sajamskog dela, dok će se na 3 okrugla stola diskutovati o sledećim temama:

  1. Upotreba virtuelna i augmentovane realnosti;
  2. Upotreba interaktivnih tehnologija u realestate-u;
  3. Upotreba interaktivnih tehnologija u marketingu.

Imajući u vidu jasno profilisanu tematiku ovog događaja, broj posetilaca biće ograničen, budući da će biti targetirani isključivo lideri na tržištu iz već pomenutih industrija.

Shodno vrlo aktuelnim i inovativnim temama o kojima će se diskutovati na samom događaju, kao što su virtuelna realnost, augmentovana realnost, 3D dizajn/animacije, ali i njihove primene, konferenciju će zasigurno pratiti aktivna medijska, marketinška i promotivna kampanja.

Pored učešća na okruglim stolovima prisutni će imati priliku da na licu mesta razmene svoja iskustva i dobiju sve relevantne informacije koje će im biti od koristi za dalji razvoj njihovog poslovanja na potpuno inovativan i savremen način. U okviru konferencije, učesnici imaju mogućnost da održe B2B susrete sa proizvođačima interaktivnih tehnologija, što svakako može doprineti realizaciji potencijalne saradnje.

Predavači koji će govoriti na okruglim stolovima:

  1. Upotreba virtuelna i augmentovane realnosti:

FREDERIKE MANDERS (MaMa – VR produkcijska kuća, Hyperspace institut, Holandija)

MILUTIN BLAGOJEVIĆ (Co-Founder / CCO, Bom Solutions, Srbija)

BORIS POKRIĆ (AR/VR Tech, Srbija)

  1. Upotreba interaktivnih tehnologija u realestate-u;

PAVLE PANIĆ (M.ARCH. COO / Partner – Pixel Raum, Srbija)

  1. Upotreba interaktivnih tehnologija u marketingu

NATASJA PAULSSEN (Dutch Rose Media, Holandija)

JAMES WATSON (Imagination – Marketing and Advertising, UK)