Nacionalna avio kompanija Er Srbija će tokom sledeće letnje sezone početi sa direktnim sezonskim letovima do grčkih ostrva Rodos, Krf, kao i do dva najveća grada na ostrvu Krit, Irakliona i Hanje.

Do navedenih destinacija leteće erbas A320 avioni iz flote nacionalne avio-kompanije Republike Srbije. Karte su već u prodaji po ceni počev od 99 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Uvođenjem četiri nova grčka grada u mrežu direktnih letova, Er Srbija širi svoje prisustvo u ovoj mediteranskoj zemlji na čak šest destinacija, navodi se u saopštenju.

„Grčka je jedna od omiljenih turističkih destinacija, a potražnja za letovima do grčkih ostrva tokom letnje sezone izuzetno je velika. Prateći potrebe putnika, odlučili smo da neke od najtraženijih čarter linija uvedemo u redovan saobraćaj. Uz direktne letove naše kompanije, omiljena letovališta na Kritu, Rodosu i Krfu još su bliža Srbiji, dok će odlične veze preko Beograda pružiti još više mogućnosti putnicima širom naše mreže linija da stignu do najlepših plaža Evrope,” izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije.

Izvor: N1