O nama

Kada se pet zaljubljenika u putovanja okupilo oko ideje da prenošenjem svojih iskustava, saveta i zanimljivih vesti iz sveta turizma inspirišu druge da putuju, nastao je portal Bookiraj.com.

Godina putovanja su nam, pored nezaboravnih priča donele još jedno vredno saznanje: svako putovanje je individualno iskustvo i donosi pred nas posebne zahteve. Tako je, uz naš portal, nastala i konsalting turistička agencija Btrip, koja Vam pruža mogućnost organizacije personalizovanog putovanja pronalazeći best buy opciju prema vašim željama i afinitetima.

Iako se čini da sa samo nekoliko klikova možemo lako rešiti sve svoje putničke potrebe, u praksi se često događa suprotno: korisnici se sve teže snalaze u moru informacija.

Prepoznajući ovaj fenomen savremenog doba, shvatili smo da je budućnost pružanja usluga u turizmu upravo u konsaltingu, inspirisanju, motivisanju i, na kraju, pružanju pomoći potencijalnim putnicima da donesu konačnu odluku sa najmanje truda, a najviše ostvarenih ideja.

Naša svakodnevna misija je Vas oslobodimo predrasuda da su putovanja skupa zabava i da Vas uverimo da za svaki budžet postoji destinacija, samo treba biti kreativan, imati dobru ideju u rukavu i pravog savetnika čije iskustvo u turizmu štedi i vaše vreme i vaš novac.

Naš kontakt:  + 381 69 202 800 7 ili  [email protected]

Vaš,
Bookiraj tim

Goran Ruškuc
Jedan od osnivača portala Bookiraj.com, bivši pozorišni reditelj i višegodišnji reklamni entuzijasta. Trenutno kreativni direktor u agenciji REAL GRUPA i najverniji bicikl-manijak u Beogradu. Večiti nostalgičar: kako za dobrim starim vremenom, tako i za dobrim starim putovanjima.

Srđan Ruškuc
Jedan od osnivača portala Bookiraj.com, razume savremeni svet online rezervacionih sistema i značaja društvenih mreža u oblasti online turizma. Nepopravljivi je entuzijasta kada je reč o svemu što ima veze sa lepotom putovanja.

Nena Šlocer
Voli da istražuje, da se muva, švrćka i hedoniše, a to sve posle da priča drugima…

Ivana Mišković
Master-menadžer u turizmu, student doktorskih studija, asistent na Fakultetu za sport i turizam Tims, autor stručnih tekstova, putnik i istraživač.

Jelena Farkić
Zaljubljenik u prirodu, kafu, boje, marcipan, globuse, pisma. Avanturista, hedonista, kreativac, putolog.

Više o svim saradnicima koji pišu i fotografišu za portal Bookiraj.com možete pogledati ovde