O nama

Kada se pet zaljubljenika u putovanja okupilo oko ideje da prenošenjem svojih iskustava, saveta,  vesti i zanimljivih informacija iz sveta turizma inspiriše druge da putuju, nastao je portal Bookiraj.com.

Bookiraj.com je mesto na kojem ćete pronaći ideje za male begove od svakodnevice, kraće i duže izlete, sa ili bez povoda. Ovo je pravo mesto za one kojima se svako malo pakuju koferi, a pritom žele da uštede, tj. ne potroše više nego što je zaista potrebno.

Iako smo skoro svi ubeđeni da sa samo nekoliko klikova možemo lako rešiti sve svoje putničke probleme, u praksi se često događa upravo suprotno. Korisnici se sve teže snalaze u moru ponuda i potrebna im je pomoć. Prepoznajući ovaj (ne)očekivani fenomen u svom svakodnevnom poslu, shvatili smo da je budućnost pružanja usluga u turizmu upravo u konsaltingu, inspirisanju, motivisanju i, na kraju, pružanju pomoći čitaocima da donesu konačnu odluku.

Iskusni putnici često kažu da kao što svako ima svog zubara, frizera i advokata, treba da ima i nekoga ko će mu pomagati kada je u pitanju organizovanje putovanja.

Misija Bookiraj tima je da vas oslobodi predrasuda je da su putovanja skupa zabava i uveri da za svaki budžet postoji destinacija, samo treba biti kreativan i imati dobru ideju u rukavu.

Naš kontakt:  + 381 69 202 800 7 ili  [email protected]

Vaš,
Bookiraj tim

Goran Ruškuc
Jedan od osnivača portala Bookiraj.com, bivši pozorišni reditelj i višegodišnji reklamni entuzijasta. Trenutno kreativni direktor u agenciji Communis i najverniji bicikl-manijak u Beogradu. Večiti nostalgičar: kako za dobrim starim vremenom, tako i za dobrim starim putovanjima.

Goran

Srđan Ruškuc
Jedan od osnivača portala Bookiraj.com, razume savremeni svet online rezervacionih sistema i značaja društvenih mreža u oblasti online turizma. Nepopravljivi je entuzijasta kada je reč o svemu što ima veze sa lepotom putovanja.

Jelena Farkić
Zaljubljenik u prirodu, kafu, boje, marcipan, globuse, pisma. Avanturista, hedonista, kreativac, putolog.

Jelena

Ivana Mišković
Master-menadžer u turizmu, student doktorskih studija, asistent na Fakultetu za sport i turizam Tims, autor stručnih tekstova, putnik i istraživač.

Ivana

Nena Šlocer
Voli da istražuje, da se muva, švrćka i hedoniše, a to sve posle da priča drugima…

Nena

Više o svim saradnicima koji pišu i fotografišu za portal Bookiraj.com možete pogledati ovde