Pomoć na putu 24h

Na putovanjima nastaju najlepše uspomene, ali moramo biti svesni činjenice da se tom prilikom može steći i po neko loše iskustvo.

Naša želja je da uvek stignete tamo gde ste krenuli. Srećno, bezbedno i bezbrižno. Usluga podrške i pomoći vozačima 24/7/365 pruža najbolju moguću putnu asistenciju u slučaju kvara na vozilu ili nezgode na teritoriji cele Evrope.

U saradnji sa kompanijom Atlas Servis preporučujemo jedan od 6 paketa usluga „Pomoć na putu 24h“ koji će vam pružiti maksimalnu zaštitu u slučaju bilo koje nepredviđene situacije tokom putovanja putničkim automobilom.

Takođe, Atlas Servis je od prošle godine je počeo sa razvojem programa lojalnosti za svoje korisnike. Pored bezbrižnosti na putu, Atlas Servis svojim korisnicima omogućuje dodatni benefit, odnosno korištenje usluga pod što povoljnijim uslovima u kompanijama čija je delatnost vezana uz putovanje, odmor, održavanje ili popravak vozila, kupovinu rezervnih dijelova i drugih roba i usluga kod partnera uključenih u ovaj program. Više o tome možete pogledati ovde.

Atlas kartica kluba

Poručivanje paketa „Pomoć na putu 24h“

    Ime*

    Prezime*

    Vaš Email*

    Telefon

    Poruka*