Burj Al Arab, najluksuzniji hotel na svetu, nedavno je predstavio iPad-e optočene 24-karatnim zlatom, namenjene svojim gostima.

Ovaj gest učinio je Burj Al Arab prvim hotelom na svetu koji je uveo usugu pod nazivom “Interactive Customer Experience (ICE)”, softver dostupan 24/7, na pomenutim zlatnim lepotanima.

24 carat

iPad-i su dizajnirani po narudžbi i pozlaćeni u prestižnoj londonskoj radionici Gold & Co, imaju ugraviran hotelski logo i biće ponuđeni svakom gostu po dolasku u hotel. Gostima će iPad-i, osim za zabavu, služiti i kao virtuelni konsultanti za snalaženje u hotelu i gradu, te će se, samo na dodir, dobijati sve potrebne informacije o uslugama koje gosti zamisle i požele.

Ova novina u hotelskoj ponudi, samo je jedan od koraka u ostvarenju “STAY DIFFERENT”  vizije, nakon što su u svakoj sobi instalirani iMac kompjuteri i još mnogo, mnogo toga.

Iz uprave hotela s ponosom aludiraju na sličnost u boji, dizajnu i luksuzu ovih “detalja” sa samim hotelom, objedinjujući nesvakidašnji kvalitet i dizajn.

Samo za najbrže, na nekoliko dana će se u hotelskoj prodavnici nuditi ograničen broj zlatnih iPad-a, pored “standardnih”, takođe zlatnih, IPad mini-ja, Iphone 5 i BlackBerry Q10.

 

Izvor: breakingtravelnews.com