Etihad Airways, nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, uvela je novu uslugu za svoje putnike. Radi se o Meet & Greet servisu, koji podrazumeva asistenciju putnicima koji slete avionima ove kompanije na aerodrom u Abu Dabiju.

Asistencija se može poručiti minimalno 48 sati pre sletanja aviona, a oni koji je poruče neće imati nikakvu brigu oko preuzimanja prtljaga, prolaska kroz pasošku i carinsku kontrolu, pronalaženje prevoza do hotela, zamenu valute i svih ostalih detalja vezanih za dolazak u ovu zemlju.

Ponuda pod nazivom “Silver Package”, ili Srebrni paket, košta 38 $ po osobi, i podrazumeva uslugu jedne osobe na maksimalno 5 gostiju, ubrzanu proceduru carinskih formalnosti i dostavu prtljaga.

“Gold Package”, odnosno Zlatni paket, košta 65$ po osobi i obuhvata sve što i Srebrni, ali po jednog domaćina na svakog gosta.

Peter Baumgartner, direktor prodaje u kompaniji Etihad Airways izjavio je da njegova kompanija uvek nastoji da letenje Etihadom učini lakšim i konfornijim. Susret sa ljubaznim i nasmejanim domaćinom po sletanju učiniće i prvi utisak o destinaciji maksimalno prijatnim, što je još jedan od dokaza tradicionalne arapske gostoprimljivosti.

Izvor :breakingtravelnews.com