Ukoliko nečim niste zadovoljni u hotelu, više nećete morati da silazite na recepciju, žalite se, čekate da pozovu upravnika, pišete mu pisma, čekate odgovore i gubite živce za svoj novac.

Kompanija “Eco Consumer Services” predstavila je novu aplikaciju za mobilne telefone gostiju hotela i restorana, pod nazivom “Eco Manager”, čija je namena upravo razmena iskustava gostiju i menadžera, i to u realnom vremenu.

“Eco Manager” takođe generiše sve komentare objavljene na sajtovima i društvenim mrežama, i omogućava menadžerima da reaguju odmah.

Pilot projekat koji će trajati 3 meseca, trenutno je aktiviran u hotelima u severnoj Americi i Singapuru, i to u objektima koji su u vlasništvu kompanija Hilton, Radison i Holidej In, kao i u nekoliko nezavisnih hotela. Ukoliko se pokaže kao uspešan, projekat će se brzo proširiti na ceo svet.

Kako su kompjuteri i novi softveri počeli da zamenjuju ljude i u ugostiteljskim delatnostima, nadamo se da će oni taj posao obavljati brže i efikasnije, te da će menadžeri imati više vremena da se posvete nama i našim, sve kompleksnijim, potrebama.

 

Izvor: breakingtravelnews com