Želite da proputujete svet, ali nemate novac i društvo? Možda vam možemo ponuditi rešenje. MissTravel.com je veb sajt namenjen spajanju bogate i slobodne gospode koja voli da putuje sa damama koje dele tu strast, ali ne mogu to sebi da priušte.

Putovanja po svetu oduvek su bila zanimljivija u paru, tako da od sada usamljeni bogataši mogu pronaći odgovarajuću pratnju na obostrano zadovoljstvo. Pored spajanja, sajt nudi mogućnost džentlmenima da damama upute i poklone vezane za putovanje, kao na primer milje sakupljene kod neke aviokompanije, koje ove mogu iskoristiti za avio karte, hotelski smeštaj i sl.

Evo kako sajt funkcioniše: Korisnici se svrstavaju u dve kategorije: “Attractive Travelers” i “Generous Travelers”. U prvu grupu spadaju dame koje su spremne da krenu na besplatan put sa nepoznatim džentlmenom, a u drugu spadaju džentlmeni koji su spremni da snose troškove tog putovanja, zarad druženja i mogućeg novog prijateljstva.

Džentlmeni imaju mogućnost da izaberu neku od saputnica iz bogate ponude (u svojim profilima dame i gospoda ostavljaju osnovne lične podatke i fotografije), i predlože im putovanje na neku destinaciju.

Sajt preporučuje lično upoznavanje pre odlaska na put, kako bi se umanjila mogućnost za razočarenje i eventualni prekid putovanja.

U cilju veće bezbednosti, sajt nudi džentlmenima mogućnost doplate za “proveru sigurnosti”, nakon koje bi im bio dodeljen poseban znak koji će biti postavljen na njihov profil, kako bi dame bile uverene da nisu problematični tipovi ili kriminalci.

Vebsajt takođe sadrži napomenu da će svi profili osoba za koje se otkrije da su “profesionalne prostitutke” biti uklonjeni iz ponude i da nije dozvoljena nikakva novčana naplata ličnih usluga.

Registracija na sajt je besplatna, a korišćenje veoma jednostavno. Ukoliko ste spremni za upuštanje u avanturu sa strancem, put pod noge!