U biznis i ekonomskoj klasi putnici „Er Srbije“ biće služeni specijalitetima srpske nacionalne kuhinje, uz širok izbor pića iz Srbije. Tu su i iPad, 20 TV kanala, muzika, kompjuterske igrice…

Nova nacionalna aviokompanija „Er Srbija“ će u subotu 26. oktobra, otvoriti novu redovnu liniju Beograd – Abu Dabi i uvesti u saobraćaj prvi „erbas A319“, sa 120 sedišta u ekonomskoj klasi i osam u novoj biznis klasi.

Putnicima u biznis klasi će biti na raspolaganju bogat izbor zabavnih sadržaja tokom leta – najnoviji filmovi, tv serije, muzika, a moći će da koriste i lične slušalice protiv buke, saopšteno je iz „Er Srbije“.

Putnici će u biznis klasi moći da naprave izabor od četiri filma, 20 tv programa od čega osam srpskih, muziku sa 50 CD diskova i izbor od 12 kompjuterskih igara.

U ekonomskoj klasi će, na primer, na letovima na srednjim linijama, koji su duži od tri sata, putnici moći da izaberu jedno od tri glavna jela i iPad sa zabavnim sadržajima.

Nacionalna avikompanija će za pripremu obroka tokom leta koristiti samo domaće proizvode.

„Er Srbija“ je otvorila novi sajt i Facebook stranicu, putem kojih će putnici moći da obave rezervacije letova i pristupe svim informacijama. Umesto sajta www.jat.com pušten je u rad unapređeni sajt www.airserbia.com, kao i Facebook stranica www.facebook.com/airserbia.
Izvor: mondo