Danski ogranak agencije Thomas Cook došao je na savršenu ideju kako da  pomogne u rešavanju velikog nacionalnog problema u toj zemlji-kontinuiranog pada nataliteta.

Osmislili su reklamnu kampanju pod nazivom „Do it for Denmark“, koja će promovisati više nežnosti na putovanjima. U pitanju je zapravo konkurs u kom pravo na učešće imaju svi parovi koji pozitivnim testom za trudnoću i potvrdom da su u trenutku začeća bili na putovanju.

Parovima se savetuje kako da poboljšaju plodnost, preporučuje se putovanje u romantične gradove i određuje idealan termin putovanja u odnosu na period menstrualnog ciklusa lepše polovine. Svakom paru koji se sa putovanja vrati u proširenom sastavu sledi vredna nagrada-zalihe pelena za čitave tri godine!Za potrebe ove kampanje snimljen je veoma zanimljiv spot koji počinje skretanjem pažnje javnosti na ovaj gorući problem i ukazuje na činjenicu da parovi gube strast usled svakodnevne rutine, tako da je upravo putovanje ono što im je potrebno da ponovo “zagreju atmosferu”.

Sudeći po videu, 10 odsto svih beba rođenih u Danskoj začeto je na odmoru, jer parovi tada imaju i do 46 odsto više seksa nego kada su kod kuće.