Svi znate da dovoljan samo jedan mali kvar na automobilu i da nam jedna takva stinica pokvari putovanje na koje ste toliko željno isčekivali i stvori bespotreban stres, naročito ako se to desi usred noći ili u vreme praznika. Rešenje možete pronaći u samo dve reči – Atlas Servis!

ATLAS SERVIS – 24 h asistencija, koja postoji u Srbiji od 2008. godine, nudi rešenje, a sa svojom primarnom delatnošću pružanja usluge 24 h pomoći na putu, ATLAS SERVIS je poznat i na teritoriji cele kontinentalne Evrope.

Zahvaljujući jasnoj viziji i uspešnom poslovanju, ATLAS SERVIS je za kratko vreme stvorio jaku i kvalitetnu mrežu za pružanje asistencija na teritoriji cele Srbije i Evrope.

Kvalitet usluga i tehničko tehnološku dominaciju ATLAS SERVIS-a prepoznale su najveće kompanije koje deluju na međunarodnom i domaćem tržištu (Mercedes, BMW, Honda, Hyundai, DDOR, Grand Motors, Studio Moderna, itd.).

ATLAS SERVIS je nastao kao odgovor na jasno izraženu potrebu tržišta za profesionalnom brigom za klijente. Danas ATLAS SERVIS polako postaje tržišni lider u pružanju asistencija u Srbiji po sistemu 24h/365 dana u godini i kao takav je najozbiljnija konkurencija AMSS.

Pitali smo direktora Zorana Pilića u čemu leži tajna kontinuiranog napretka ATLAS SERVISA i njegov odgovor je: ”Mi, u Atlas Servisu, smo maksimalno orijentisani na kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenta  o čemu svedoči procenat od 90% obnovljenih članstava iz godine u godinu. Za razliku od ostalih, korisnicima naše usluge ne naplaćujemo kilometražu do mesta slučaja, kao ni utovar i istovar vozila, dok vreme izlaska na lice mesta shvatamo vrlo ozbiljno i ono je u proseku oko 30 minuta, što je samo deo prednosti Atlas Servisa u odnosu na konkurenciju. Kod nas ne postoje praznici, godišnji odmori ili vremenske neprilike jer mi poslujemo bez prekida od prvog dana poslovanja“.

ATLAS SERVIS u ponudi ima sedam različitih paketa (ponuda) koji su namenjeni isključivo fizičkim licima, koncipirani tako da zadovoljavaju njihove potrebe. Neke od bitnih usluga koje sadrže ovi paketi su:

  • Popravka vozila na licu mesta (struja, guma, gorivo…)
  • Prevoz vozila do servisa
  • Prevoz putnika
  • Smeštaj putnika
  • Organizacija daljeg putovanja putnika
  • Čuvanje vozila
  • Zamensko vozilo
  • Rent a car
  • Info pomoć

Paket pomoći na putu možete kupiti lično u prostorijama ATLAS SERVISA, u agencijama za registraciju vozila, slanjem e-maila na [email protected] ili pozivom Odeljenju za prodaju, na broj 064/64-74-311.

Usluge ATLAS SERVIS asistencije možete koristiti bez obzira na marku i starost Vašeg vozila, pozivom na broj 069/667 667 Call Centra koji je aktivan 24h, 365/366 dana u godini, a ako ste član ATLAS SERVISA moći ćete ostvariti i pravo na besplatne tehničke usluge pomoći na putu, u skladu sa odabranim paketom usluga.

Za  ovu letnju sezonu na raspolagaju Vam stoji popust od 33% na paket Evropa. Više o ovoj ponudi možete pogledati ovde.