Tri romana, milioni prodatih primeraka i jedan globalni uspeh. Dan dugo očekivane premijere filma “Petdest nijansi – siva” stigao je na bioskopska platna.

Hotelski pretraživač trivago.rs ispratio je ovu kontraverznu priču Anastazije i Kristijana Greja kroz hotele koji su poslužili kao kulisa za njihovu vezu.

The Heathman – Portland, SAD

U luksuznim apartmanima hotela The Heathman u američkom Portlandu snimljen je niz scena Anastazije i “gospodina Greja” koji uživaju konzumirajući osvežavajuća pića u baru ili luksuzne obroke u privatnom restoranu. Iako se većina izazovnih scena odvija u liftu, ovaj je hotel svakako obeležio uzbudljive filmske prizore.

heathman_suite

Rocco Forte Brown´s – London, Velika Britanija

Nakon neočekivanog venčanja, Kristijan odlučuje da iznenadi svoju suprugu odlaskom na medeni mesec u London, gde će boraviti u jednom od najboljih hotela u gradu – hotelu Rocco Forte Brown´s. Hotel koji je otvoren 1837. godine, nalazi se u prestižnom delu grada – Maifair i tradicionalno je mesto gde se okuplja svetska elita. Mladenci će uživati u luksuzu koji pruža ovaj hotel, ispijajući kafe i uživajući u nesvakidašnjim gurmanskim specijalitetima.

brown_big_suite

Le Saint-Paul Releais et Chateaux – Sen Pol de Vens, Francuska

Tokom medenog meseca, kontraverzni par će takođe posetiti zadivljujući krajolik francuske rivijere, uživajući na spektakularnoj terasi Le Saint-Paul Releais et Chateaux hotela. Ovaj luksuzni hotel nudi autentičnu atmosferu mira i opuštanja, a zbog svoje lokacije je idealna polazna tačka za istraživanje Provanse.

lesaintpaul_suite