Regija Burgonj je upečatljiva zahvaljujući svom spoju svetski čuvene gastronomije, zelenih pejzaža i istorijskih gradova.

Nicol’s Yacht vas poziva da otkrijete ovu čarobnu destinaciju na unajmljenom brodu, za koji nije potrebna dozvola! Vi ste ti koji upravljate potpuno opremljenim pénicheom (peniš – tip širokog, plitkog broda za rečni prevoz) i za to vam ne trebaju ni dozvola ni iskustvo. S vašom porodicom ili vašim prijateljima (između 2 i, najviše, 12 osoba), rečni turizam u regiji Burgonj je posve novo iskustvo, koje vam donosi potpuno drugačije slike u odnosu na svakodnevnicu. A ako se plašite da ćete se dosađivati, ubrzo ćete ustanoviti da ovoj lepoj regiji ne manjka aktivnosti!

A ako, ipak, više volite krenuti prema drugim francuskim regijama, Nicol’s Yacht vam nudi i druge destinacije, do kojih stižete brodom kao na primer, krstarenje u jednom pravcu od Camargua u južnoj Provansi do Canal du Midi, koji se prostire između regija Midi-Pirénées i Languedoc-Roussillon.

Od 2014.godine u ponudi je all-inclusive service i druga baza u regiji Alsace.

6 razloga da uvrstite regiju Burgonj sa Nicol’s Yacht u vaš itinerer

1. Probaćete odlična vina (kao što je le Côte de Beaune) i otkrićete bogatu gastronomiju u restoranima po malim mestima;

2. Na brod se može poneti bicikl za lepe obilaske uzduž rečnih obala;

3. Ljubitelji ribolova znaće ceniti raznovrsnost riba (kakve su, na primer, šaran, štuka, smuđ…);

4. Možete se zaustaviti na izlet uzduž Canal de Bourgogne;

5. U istorijskim gradovima Dijon ili Mailly-le-Château, otkrićete građevine sa šarenim, impresivnim crepovima;

6. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu da šetaju kroz burgonjske vinograde.

Za više informacija o najmu broda, možete pogledati ovde.