U subotu, 25. aprila, biće održan 38. Fruškogorski maraton. Ture različitih dužina i nivoa zahtevnosti zadovoljiće svačiju želju i kondiciju, a čitaocima koji polaze iz Srema preporučujemo turu koju organizuju naši prijatelji iz Kluba putnika Like Srem.

Postoji više načina da se uključite u tradicionalnu sportsku manifestaciju i odredite meru sopstvenog aktivnog boravka u prirodi. Ove godine imate mogućnost da izaberete jednu od 19 trasiranih planinarskih staza, od Ultra ekstremnog maratona namenjenog iskusnim i utreniranim sportistima, do staze Radosti i zadovoljstva, namenjene deci sa roditeljima.

Klub putnika Like Srem vas vodi na jednodnevni izlet do Fruške gore sa posetom etno kući u Grgurevcima i obilaskom odmarališta Letenka. Ako ste spremni za izazov pod nazivom Pripravnička staza Zapad-Zapad, dužine 19,622 km sa startom na Letenci, u pratnji rekreatora, etnologa, provedite sa nama nezaboravan aktivni dan u prirodi.

Pridružite nam se!

Polasci su organizovani iz Sremske Mitrovice u 9,30h (parking ispred Hale sportova) i iz Rume u 10h (parkng Sportskog centara). Povratak je planiran za 18h.

CENA : 750 din+ 200 din (ulaz i posluženje u Etno kući Majka Angelina) 

Informacije:

Klub putnika – Like Srem: 022 475 999   [email protected]