Portal Bookiraj.com vas poziva da učestvujete u nagradnom FOTO KONKURSU pod nazivom: „FOTOGRAFIŠI GLOBALNO, NAGRADI SE LOKALNO“ koji je počeo 3.maja, a završava se 25.maja 2015. (u ponoć).
Cilj ovog FOTO KONKURSU je da zajedno sa vama upoznamo nove predele u zemlji i inostranstvu, inspirišemo vas za nova putovanja, družimo se i pružimo vam mogućnost da osvojite vredne nagrade.

Pozivamo vas da podelite sa nama originalne autorske fotografije koje pokazuju da na putovanjima težite da budete u neposrednom kontaktu sa prirodom, čuvate je, poštujete je i uživate u njoj.

Nagradni foto konkurs Bookiraj.com

Kao malu pomoć kod odabira prave fotografije možete koristiti naš tekst pod nazivom Zlatna pravila „održivog“ turiste ili jednostavno podelite sa nama fotografiju sa putovanja za koje smatrate da je bilo u potpunoj harmoniji sa prirodom.

Po isteku poslednjeg dana konkursa, stručni žiri, koji je sastavljen od urednika portala i dvoje saradnika, će od 20 „najlajkovanijih“ fotografija odabrati 7 najboljih, a njihovim autorima će biti dodeljene sledeće nagrade:

 1. Nagrada – poklanja Btrip.agency (www.btrip.agency)  – Vikend u Budimpešti za dve osobe u hotelu 3* sa uključenim doručkom (petak-nedelja u junu 2015.)

2. Nagrada – poklanja Aparmani Coco&Gasha (https://www.facebook.com/cocogasha) – Produženi vikend u Rovinju u apartmanima Coco&Gasha (četvrtak-nedelja u oktobru mesecu 2015.)

3. Nagrada – poklanja portal Trivago.rs (www.trivago.rs) – Vikend u Subotici za dve osobe u hotelu Galleria 4* sa uključenim doručkom (petak-nedelja u junu 2015.)

4. Nagradapoklanja Atlas servis (www.atlas-servis.com) – 24h pomoć na putu za vaš automobil u celoj Evropi u trajanju od 1 godine (početak korišćenja usluge 01.06.2015. pa narednih godinu dana)

5. Nagradapoklanja Atlas servis  – 24h pomoć na putu za vaš automobil na teritoriji Srbije u trajanju od godinu dana (početak korišćenja usluge 01.06.2015.)

6. Nagrada – poklanja Over clothing – Over duks (www.overclothing.com)

7. Nagrada – poklanja Over clothing – Over majica

Da biste učestvovali u nagradnom foto konkursu, vaše fotografije morate postaviti na fan stranicu Bookiraj.com gde se nalazi aplikacija Foto konkursa.

Pravila konkursa možete pročitati OVDE.

Da biste učestvovali u nagradnom foto konkursu kliknite OVDE.

Ovim konkursom želimo, koliko god je u našoj moći, da utičemo na razvijanje ekološke svesti naših čitalaca i svih ostalih ljubitelja putovanja.

Zabavite se, (o)kačite fotke i osvojite vredne nagrade!