Od 4- do 26.septembra svim posetiocima Arkda šoping centra smo pripremili interaktivnu izložbu gde su u glavnoj ulozi najpoznatiji dinosaurusi koji su nekada naseljavali našu planetu.

Eksponati su ručno izrađeni i pravo su remek-delo, izrada u potpunosti odgovara anatomskoj gradnji nekadašnjih gospodara Zemlje. Mišići, koža, udovi su sve po uzoru pravih reptila. Na drugim izložbama se mogu videti eksponati izrađeni od veštačke smole, umesto toga površina ovih eksponata je izrađena od gume vrhunskog kvaliteta čiji izgled i dodir deluje neverovatno realistično.

Pomoću najmodernije robotičke tehnologije modeli dolaze na život: kreću se, trepere, imitiraju disanje! Ukupno osam takvih reptila visokih između 1,5 i 8 metara će činiti vašu kupovinu u Arkadu još zanimljivijim u septembru.

Naravno i ovaj put Vam pripremamo zabavne interaktivne programe, imaćete mogućnost za slikanje sa reptilima, čak što više i za jahanje na modelima.

Svi kupci, koji prilikom jedne kupovine potroše više od 3000 forinti dobiju poklon figuricu dinosaurusa kod informacionog šaltera (do trajanja zaliha), samo trebate pokazati vaš blok koji ste dobili na kasi. Dobija se jedna figurica po kupovini.