Dolazi nam praznik pa još i neradni dani! Imate izazov? Ako planirate iznenađenje onda već kasnite!

Ako nemate puno vremena za pretragu smeštaja i destinacija, pokušaćemo da vam pomognemo sa nekoliko predloga.

Sredinom februara cene smeštaja na Paliću u manjim hotelima, kreću se već od 18 eura za noćenje za dve osobe, a mogu se pronaći i preko airbnb-a za 19,00 eur za noć. Ukoliko se registrujete preko sledećeg linka možete ostvariti i popust (link za popust).

Panorama4

U skoro istoj cenovnoj kategoriji (23,00 eur noćenje za dvoje) pronašli smo smeštaj u Segedinu, koji je idealno mesto da se uživa u Mađaskim specijalitetima, a možete i da odete na kupanje u Hotel Forras. Smeštaj preko stranice Airbnb u Segedinu može se pronaći već za 18,00 eur (link za popust).

Temisvar

Tu u komšiluku, takođe, može lepo da se provede vreme za vikend. Temišvar. Verovatno ga često zaboravljamo i to poptuno neopravdano. Smeštaj u ovom gradu može da se pronađe od 21 eur za noćenje za dve osobe, a preko Airbnb servisa od 17 eur.

Ako imate malo više vremena za putovanje, uvek možete da posetite Zlatibor i da tamo provedete ugodnih 4 dana, mada se tamo očekuje dosta turista, kako zbog dečijeg rapusta, isto tako i zbog praznka. Smeštaj može da se pronađe već za 30 eur po danu za dve osobe. Preko Airbnb-a na Zlatiboru može da se nađe i za 15 eur po danu (link za popust).

ohrid-892491_960_720

I još jedan predlog vam donosimo, a to je Ohrid.  U kilometrima najdalji, mada sve zavisi odakle startujete iz Srbije, ali ipak cenovno najpovoljniji. Smeštaj na Ohridu može da se prionađe za neverovatnih 12 eur za dvoje u apartmanima, a preko Airbnb-a na Ohridu može iznajmiti stan ili apartmna za 14 eur.

Ako ste skijaši i ako jedva čekate da pobegnete iz grada na ski vikend, onda je sledeći vikend prava prilika za jednbu ovakvu avanturu, a tu vam svakako preporučujemo Bansko,(od 15 eur), ski centri u Sloveniji (od 28 eur) i Jahorinu (od 15 eur).

U svakom trenutnku nas možete kontaktirati, a mi ćemo pokušati da vam damo savet i pronađemo najbolju priliku.

Pišite nam – [email protected]