Morahalom mesto se nalazi na 20 km jugozapadno od Segedina. Savremen i sadržajima bogat rekreativan, zabavan i spa centar. Kompleks se nalazi na 15000 m2 zelene površine. Gostima je dostupno korišćenje leti 21-og bazena, zimi 16 (14 zatvorenih i 2 otvorena) na raspolaganju su dečiji bazeni, zabavni bazeni i bazeni za plivanje. U Mađarskoj jedini takav sauna park, koji nudi 11 sauna i jedan relax bazen. Kupalište nudi dodatne sadržaje: masaže, aerobik, fitnes u vodi, solarium, ormarić i sef za čuvanje stvari… Lekovita voda pogodna je u lečenju artritisa, paralize, neuristisa, ekcema, psorijaza, hroničnih ginekoloških oboljena, hroničnih uroloških oboljenja, gastritisa, neplodnosti…

Hotel Colosseum 4 ****  – Novoizgrađen hotel od aprila 2011. dočekuje goste, nalazi se u neposrednoj blizini Banje Sent Eržebet i toplin hodnikom povezan je sa banjom. Hotel raspolaže standardnim porodičnim, superior, delux i suit sobama, restoranom, barom, igraonicom za decu, fitnes i wellnes centrom.

Paketi u ponudi:

Prolećni odmor (5 noćenja, period boravka nedelja-petak)

Prolećni paket regenerisanja 

Prolećna ponuda (period boravka nedelja-petak) (01.mart – 17.jun, 2016)

Paket za seniore (od 55.godina)

Standardna soba: 20 m2, dva ili tri odvojena ležaja, kupatilo sa kadom. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Superior soba: francuski ležaj i kanabe ili fotelja, kupatila sa tuš kabinom. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Deluxe soba: francuski ležaj i kanabe ili fotelja, kupatila sa tuš kabinom. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Family soba: na 1. Spratu hotela, dve standard povezane sobe, jedno kupatilo sa kadom, drugo sa tuš kabinom. U obe sobe ukupno može da se smeste dve osobe. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Family suit: u prizemlju hotela, 38 m2, u jednom delu sobe je francuski ležaj, u drugom dva odvojena ležaja, kupatilo sa tuš kabinom, terasa 15 m2. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Suit: na 3 spratu hotela, dnevni boravak i spavaća soba, kupatilo opremljeno kadom i infra saunom. Sadržaj: LCD TV, minibar, sef, Wifi internet, fen za kosu, bademantil.

Ulaz u sobe: od 14 sati, napuštanje soba: do 10 sati.

U cenu je uračunato: noćenje u izabranoj sobi sa uslugom polupansiona (bife doručak i večera), ulaz u fitnes i wellness centar hotela, ulaz u Banju Sent Eržebet, korišćenje bademantila, WiFi internet, parking.

U cenu nije uračunato: prevoz, boravišna taksa (1.5 € dnevno – plaća se na recepciji hotela), međunarodno zdravstveno osiguranje i lični tročkovi.

Više o hotelu – www. hotelcolosseum.hu

Rezervacija smeštaja u hotelu Colloseum 4*

    Ime*

    Prezime*

    Broj osoba*

    Vaš Email*

    Poruka*