Savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima postavio je doline reka Zrmanje i Krupe u društvo najlepših u Evropi. Za rafting i kajaking na njima nije potrebno bogato veslačko iskustvo, učestvovati mogu svi, čak i deca starija od 10 godina, u pratnji roditelja. Na reci se koriste profesionalni kajaci i raft čamci za 8 osoba, u obaveznoj pratnji vodiča.

                  Krupa canyon trekking (10)            Krupa canyon trekking (11)

Svaki učesnik dobija neophodnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, neoprensko odelo i nepromočivu jaknu u slučaju hladnog vremena, kao i vodootporne teorbe za zaštitu ličnih stvari (fotoaparati, telefoni is l.). Od obavezne opreme koju na ovaj izlet morate poneti, na prvom mestu su vreća za spavanje, kupaći kostim, krema za sunčanje i dobro raspoloženje!

                    Zrmanja River canoe safari (3)            Zrmanja River canoe safari (2)

Program putovanja:

  1. DAN: Četvorodnevna avantura počinje okupljanjem grupe i pićem dobrodošlice u selu Muškovci. Večera u kampu Ogar, noćenje u kampu Zrmanja.
  2. DAN: Nakon doručka, fakultativni izlet: treking kanjonom reke Krupe, poseta lokalnoj farmi koja uključuje ručak (uštipci, domaća slanina i šunka, sir, kajmak, kiselo mleko, domaći hleb i pecivo…) i pravoslavnom manastiru Krupa. Po povratku u kamp zajednička većera, noćenje.
  3. DAN: Doručak u kampu, odlazak na rafting/kajaking u trajanju 4-5 sati sa piknik ručkom i večerom uz logorsku vatru, pesmu i dobro društvo. Noćenje u kampu.
  4. DAN: Doručak u kampu, slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Kraj programa.

Zrmanja River rafting (7)          Zrmanja River canoe safari (7)

Cena četvorodnevnog aranžmana (četvrtak-nedelja)120 EUR po osobi

Cena trodnevnog aranžmana (petak-nedelja):  105 EUR po osobi

Zrmanja River rafting (1)          Zrmanja River canoe safari (8)

Cena obuhvata: Jedna noć u kampu Ogar (u prirodi, bez infrastrukture) i dve noći u kampu Muškovci (uređen kamp sa tuš/WC), obezbeđeni su šatori i podloge za spavanje, a vreće učesnici obezbeđuju sami, dva polupansiona i jedan pun pansion, korišćenje neophodne opreme: kajaka/raft čamca, vesala, sigurnosnih prsluka, kaciga, neoprenske odeće i obuće u slučaju hladnog vremena, usluge vodiča i skipera, boravišne take i ulaznice u Park prirode Velebit, osiguranje tokom rafting aktivnosti.

Cena ne obuhvata: Prevoz na relaciji Novi Sad – kamp Muškovci – Novi Sad, piće, individualne troškove i fakultativni izlet (35 eur).

Krupa canyon trekking (6)

Organizator aranžmana, agencija Raftrek zadržava pravo izmene programa u slučaju nepredviđenih okolnosti, vremenskih nepogoda ili nedovoljnog broja prijavljenih učesnika.

Za više informacija o programu, načinu plaćanja i rezervacijama slobodno nas kontaktirajte!

Prijava za rafting avanturu

    Ime*

    Prezime*

    Broj osoba*

    Vaš Email*

    Poruka*

    Krupa canyon trekking (9)