Hotel garni DUM je novootvoreni, izuzetno moderan hotel, koji se nalazi u užem centru Beograda. Smešten je u predivnoj predratnoj vili koja omogućava gostima odmor u miru i tišini.

DUM4

Lokacija hotela, u ulici Čede Mijatovića broj 8, je u neposrednoj blizini atraktivne trgovačke ulice Bulevar Kralja Aleksandra i Zvezdara teatra, koji je od hotela udaljen samo 200 m. Pozicija hotela obezbeđuje lak pristup svim velikim poslovnim, kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadržajima grada i auto-putu.

_TW_4530

Hotel raspolaže sa devet savremeno opremljenih soba i svim sadržajima koji su prilagođeni visokim standardima hotelijerstva. Klimatizovane sobe, LCD televizori, Wi-Fi internet, kablovska televizija, telefon, protivpožarna zastita, SOS sistem, mini-bar, sef, fen za kosu, bade-mantil, papuče, toaletni pribor i usluga budjenja.

DUM1

U prizemlju DUM hotela, pored recepcije, nalazi se elegantni restoran sa letnjom baštom, u kom se služi doručak. Room-service je dostupan od 07-23h.

Po želji gostiju možemo organizovati prevoz od i do aerodroma Nikola Tesla, čuvanje prtljaga, kao i parking u nekoj od obližnjih javnih garaža.

Dobrodošli!

DUM 3