Ukoliko ste za uskršnje praznike ili druge termine do kraja maja 2016. planirali putovanje u neku od banja u Mađarskoj, preporučujemo vam da iskoristite sjajnu priliku i 12.04.2016. između 15.30 i 17.30 časova i posetite prodavnicu Hungarikum-a u Novom Sadu, gde ćete imati priliku da se bliže upoznate sa mađarskim banjama i hotelima.  Prodajnni centrar Hungarikum-a u Novom Sadu se nalazi na adresi Novosadskog  sajma 15.

U okviru promocije koja će trajati samo dva sata, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa Mađarskim destinacijama, hotelima i spa centrima, kao i da rezervišu smeštaj u objektima koji se nalaze u okviru kupališta ili u njihovoj neposrednoj blizini.

Hotel barack bazeni

Najatraktivnje ponude pripremili su: Grand hotel Glorius u banji Mako, hotel Xavin iz Harkanja, Hunguest hotel Forras iz Segedina i hotel Barack iz grada Tisakečke.

Hungarikum centar će slične promocije organizovati nekoliko puta godišnje, u svojim objektima u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, a cene koje će kupcima biti dostupne samo tom prilikom, biće znatno snižene, a očekuju ih i poklon iznenađenja.

Hotel forras tobogani napolju

Požurite u Hungarikum centar i iskoristite jedinstvenu priliku da u prolećnim danima uživate u termalnim bazenima, masažama, saunama, najboljim mađarskim vinima i gastronomskim specijalitetima!

bazen