“Wizz Air” uvodi još dve nove linije sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki”, a avioni će leteti ka Nemačkoj i Holandiji.

Posle Bazela, Malmea i Dortmunda, mađarska avio-kompanija odlučila je da uvede još 2 nove linije. Prepoznatljivi šareni avioni leteće na linijama Niš – Minhen (Memingen) i Niš – Ajndhoven.

Mađarska kompanija linijama iz Niša leti za Ajndhoven, Bazel, Dortmund, Malme i Memingen.

Avioni će na ovim linijama saobraćati već od 1. avgusta, a početne cene karata su 2.300 dinara.

„Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju – kaže Tamara Valoa iz “Wizz Air”-a.“

Putnici će ići do aerodroma u Memingenu koji se nalazi u blizini Minhena i koji najčešće koriste lou-kost kompanije. To je inače 4. destinacija u Nemačkoj sa niškog Aerodroma, jer će avioni “Wizz Air”-a od 20. avgusta leteti do Dortmunda, “Ryanair” od 4. septembra uvodi liniju do Berlina, a od 30. oktobra i do Dizeldorfa.

Pored destinacija u Nemačkoj, putnici iz Niša već lete ka Bazelu i Malmeu.

Od 31. oktobra avionima “Ryanair”-a leteće i do Bratislave, a od 1. novembra i do Bergama kraj Milana.

Izvor: južnevesti.com