Last minute ponude, osim što su odlične u momentima kada brzo treba da odlučimo gde putovati i kada početi sa pakovanjem kofera, one su svakako i jeftinije.

Ovaj sistem rezervisanja smeštaja, leta, prevoza, veoma je popularan širom sveta, a kod nas su ga prvenstveno promovisale turističke agencije. Ako želite sami da pronađete odličan smeštaj, a imate samo nekoliko dana ili čak sati vremena, proverite kakve last minute ponude smeštaja možete pronaći na ovim sajtovima.

phi-phi-island-tour

Počinjemo od svakako najpoznatijeg sajta Booking.com. Sve opcije dostupne su i na srpskom, a na sajtu su svakako zanimljive i recenzije onih koji su već putovali tamo gde i vi želite da idete na odmor.

Pronađite smeštaj u preko 240.000 hotela širom sveta putem sajta Hotels.com. Dostupni su vam i različiti popusti, kao i kodovi za popuste.

Aplikacija koja vam nudi smeštaj sa različitim popustima već večeras i to širom sveta. Probajte HotelTonight.com.

Ako putujete u Ameriku, već večeras možete imati odličan smeštaj uz pomoć aplikacije JetsetterNow. Pretražujte smeštaje uz pomoć fotografija i bukirajte direktno iz aplikacije.

Sajt na kojem imate sve last minute ponude širom sveta, plus rezervacije za prevoz, različite aktivnosti, letove. Posetite Last Minute Travel.

cinque-terre-828614_960_720

Secret Escapes nudi vam smeštaj i do 70% jeftiniji. Osim toga, ovde možete pronaći luksuzne hotele, krstarenja, egzotične destinacije, a čim uđete na sajt dobićete ponudu najvećih akcija trenutno.

Orbitz nudi posebne popuste ako bukirate smeštaj u narednih 48 sati. Tu su i paketi sa letom, prevozom, možete da rezervišete rent a car i još mnogo toga.

Priceline vam nudi cenovnu pretragu. Označite koliko imate novca za određenu destinaciju i dobićete najbolje ponude.

Travelocity nudi posebne popuste ako smeštaj rezervišete u narednih 24 sata. Tu su i saveti šta sve možete da obiđete tokom svog putovanja.

Još jedan sajt za sjajne last minute ponude, u pitanju je Travel Republic. Od smeštaja u gradovima, do onih blizu plaže, tu su i saveti, blogovi, preporuke, gde sve možete provesti svoje vreme na putovanju.

Izvor: novaenergija.net