Kao što je to već učinila niskobudžetne avio kompanije Wizzair i Easyjet je krenuo istim stopama i izmenio politiku koja se odnosi na prtljag.

Od 10.februara Easyjet menja uslove u vezi sa dozvoljenim prtljagom tako da sada uz najpovojniju tarifu imate mogućnost da ponesete samo mali, ručni prtljag/kofer koji mora biti dimenzije 45 x 36 x 25 (uključujući točkiće), koji morate dasmestite ispod sedišta ispred vas.

Putnici koji su rezervisali svoje sedište u prednjem delu aviona ili u redu koje ima izlaz za slučaj opasnosti, mogu uneti dodatno jedan ručni kofer dimenzija 56 x 45 x 25 (uključujući točkiće) i taj kofer moraju da odlože u prostor iznad svojih sedišta.

Ovo je urađeno kako bi se ubrzo proces ukrcavanja u avion i smanjile gužve.

Obratite pažnju kada kupujete kartu šta vam je sve potrebno od prtljaga.U toku procesa kupovine karte možete odabrati sedišta koja vam omogućuju dodatni prtljag.

Opcija FLEXI vam omogućava da unesete dva ručna prtljaga.

Može da se desi i da pri čekiranju dobijete mesto u prednjem delu aviona, ali to ne znači da ćete moći da unesete dodatni jedan ručni kofer.

Uvek računajte na to da će vam na aerodormu meriti dimenzije prtljaga. U slučaju da vam izmere prtljag koji je veći od propisanih dimenzije, očekujte plaćanje penala.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku

Za pomoć u vezi sa rezervacijom smeštaja ili avio karata možete nam poslati upit.

Dobro je znati:
* Svi naši putnici imaju podršku našeg tima 24h
* Za sve naše putnike radimo online čekiranje
* Obezbeđujemo avio karte svih low cost kompanija
* Pružamo podršku pri rezervaciji hotela, apartmana, rent a car-a i transfera