Air Serbia od 21. aprila počinje sa uspostavljanjem direktnih redovnih letova između Beograda i Valensije, kao i sezonskih letova do tri nove destinacije u Evropi – Barija, Palma de Majorke i Rijeke od 5. juna. Avio-karte su u prodaji od danas.

Redovni letovi na relaciji Beograd – Valensija obavljaće se dva puta nedeljno – sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom.

Nacionalna avio-kompanija će do svoje treće destinacije u Španiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz srpske prestonice, saobraćati avionom tipa erbas A319.

Između Beograda i Barija srpski nacionalni avio-prevoznik će, u periodu od 5. juna do 27. oktobra, saobraćati avionom tipa ATR72 tri puta nedeljno – ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom.

Srpska nacionalna avio-kompanija će, od 11. juna do 29. oktobra, između Beograda i Palma de Majorke leteti dva puta nedeljno – utorkom i subotom.

Letovi do četvrte destinacije u Španiji, posle Barselone, Madrida i Valensije, obavljaće se avionom tipa erbas A319. Do sada obavljala samo čarter letove do Palma de Majorke.

Linija Beograd – Rijeka od 15. juna do 17. septembra

Letovi na liniji Beograd – Rijeka obavljaće se avionom tipa ATR72, u periodu od 15. juna do 17. septembra, dva puta nedeljno – sredom i subotom.

Menadžer prodaje Boško Rupić istakao je da ta kompanija pažljivim izborom novih destinacija značajno unapređuje i diversifikuje mrežu, a u skladu sa željama putnika i strateškim planovima dalje ekspanzije.

„Najnovijim proširenjem dodatno ojačavamo svoju poziciju, pre svega u Italiji i Španiji, nudeći našim putnicima iz celog regiona veći izbor prilikom planiranja putovanja i letnjih odmora. Uvereni smo da će reakcije biti pozitivne, imajući u vidu da neke od novih destinacija po prvi put postaju dostupne direktnim letovima iz Beograda. I u narednom periodu nastavljamo da se razvijamo u tom pravcu i radujemo se uvođenju još novih linija“, dodao je Rupić.